Τοποθεσία

Βρισκόμαστε σε μια από τις ωραιότερες παραλίες του Νομού Ηλείας, τη μαγευτική Κουρούτα, στο 78 χλμ της εθνική οδού Πατρών-Πύργου, στο ύψος της Αμαλιάδας. To συγκρότημα απλώνεται σε μια παραθαλάσσια έκταση 20 στρεμμάτων, κατάφυτο με καλλωπιστικά λουλούδια, ευκάλυπτους και μουριές, όπου έχετε την ευκαιρία να συνδυάσετε χαλάρωση και άνεση σε απόλυτη εναρμόνιση με το φυσικό περιβάλλον.

Μοναδική Τοποθεσία

H αφετηρία για χρυσαφένιες παραλίες, ιαματικές πηγές, πεζοπορία βουνού και “γεμάτες” διακοπές.

ΗΛΕΙΑ

Η ονειρική ακτογραμμή της Ολυμπίας

Η μεγάλη ακτογραμμή που αγκαλιάζει τη δυτική πλευρά της Ηλείας με τα υπέροχα νερά του Ιονίου κάνει τα καλοκαίρια σας ονειρικά και την επιθυμία σας για «ακόμα λίγο καλοκαίρι, ακόμα λίγο αλμύρα» πιο έντονη. Τα μοναδικά φυσικά τοπία εναλλάσσονται μεταξύ τους και οι επιλογές που σας προσφέρονται είναι αμέτρητες. Ξεκινήστε με μια επίσκεψη στο ένδοξο ιερό της αρχαίας Ελλάδας, την Αρχαία Ολυμπία, και συνεχίστε την περιήγησή σας στις κοιλάδες, στα βουνά και τις υπέροχες παραλίες της περιοχής. Η Ηλεία στην Πελοπόννησο κρύβει πολλά μυστικά. Ανακαλύψτε τα και αποκομίστε υπέροχες εμπειρίες διακοπών.

ΚΑΪΑΦΑΣ

Στο λουτρό των Νυμφών

Στον Καϊάφα, θα σας υποδεχτεί ένα εντυπωσιακό πευκοδάσος. Σε αυτήν τη γνωστή ελληνική λουτρόπολη, τα ιαματικά νερά πηγάζουν από τα σπήλαια των Ανιγρίδων και Ατλαντίδων νυμφών, «σπίτια» των μυθικών αυτών μορφών. Μία στενή λωρίδα γης χωρίζει τη θάλασσα από τη λίμνη του Καϊάφα, στο κέντρο της οποίας βρίσκεται το νησάκι της Αγίας Αικατερίνης… Διακοπές που μοιάζουν με παραμύθι!

Αρχαία Ολυμπία

Ένας περίπατος σε μέρη με ιστορία...

Στο πανελλήνιο θρησκευτικό και αθλητικό κέντρο της αρχαιότητας, την κοιτίδα του Ολυμπισμού και το σύμβολο των διαχρονικών ιδανικών της ανδρείας, της τιμής, της ειρήνης και της ελευθερίας, θα αισθανθείτε δέος κάνοντας ένα ταξίδι στο χρόνο.

Το δρυοδάσος της Φολόης

Γνωστό από την αρχαιότητα ως το βασίλειο του μυθικού Κενταύρου!

Πρόκειται για ένα από τα σπανιότερα δρυοδάση της Ευρώπης και μοναδικό στα Βαλκάνια. Βρίσκεται στην Ηλεία, στα νοτιοδυτικά του βουνού Ερύμανθος και σμφωνα με τη μυθολογία, πήρε το όνομά του από τον βασιλιά των Κενταύρων Φόλο, φίλο του Ηρακλή. Λόγω της μορφολογίας του, το δάσος της Φολόης είναι ιδανικό για δραστηριότητες όπως πεζοπορία, ορεινή ποδηλασία και ιππασία και θα ικανοποιήσει και τον πιο απαιτητικό φυσιολάτρη που θα το επισκεφθεί.

location

Πώς θα έρθετε σε εμάς:

Πλησιέστερα αεροδρόμια:
  • Διεθνές Αεροδρόμιο Αθηνών: 3 ώρες οδικώς
  • Αεροδρόμιο Αράξου Πάτρας: 45 λεπτά οδικώς
  • Διεθνές Αεροδρόμιο Καλαμάτας: 1 ώρα + 40 λεπτά.
  • Αεροδρόμιο Ζακύνθου: απαιτείται μεταφορά με πλοίο
Πλησιέστερα λιμάνια:
  • Λιμάνι Πάτρας: 1 ώρα οδικώς
  • Λιμάνι Κατακόλου: 20 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Μπορεί να κανονιστεί ιδιωτική μεταφορά από/προς όλα τα παραπάνω.

Check Availabity

Book your holiday here for surprising and satisfactory benefits.

1 Room , 1 Adult , 0 Children
Rooms
Adults
Childrens
Booking Rules Term & Privacy